ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το βλέμμα (ξανά) στην ΕΠΟ-Στην τελική ευθεία για τις επικυρώσεις

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Άρης, καθώς σήμερα αναμένεται η ετυμηγορία για την υπόθεση της Κέρκυρας.

Με την ανακοίνωση της απόφασης η Σούπερ Λιγκ  θα δρομολογήσει την επικύρωση της βαθμολογίας στο περασμένο πρωτάθλημα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ίδια διαδικασία από την Φούτμπολ Λιγκ. Έπειτα, θα δοθεί και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία με τον Άρη να αναμένει, πιθανή αύξηση των κενών, πέρα από τα σίγουρα των ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, με τον Άρη να περιμένει οτι όλες οι διαδικασίες θα δρομολογηθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σε αυτή την περίπτωση και σε συνδυασμό με την αδυναμία κάποιων εκ των δευτεραθλητών της Γ΄Εθνικής να συμμετέχουν στα μπαράζ το σενάριο της απευθείας ανόδου για τον Άρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Κι αυτό γιατί φημολογείται έντονα ότι Κηφισιά και Παναργειακός, δύσκολα θα συμμετέχουν στην διαδικασία, ενώ πολύ πιθανή είναι η επιλογή της Γ΄Εθνικής για τον Λεβαδειακό, εφόσον, δικαιωθεί η Κέρκυρα, όπως και αναμένεται να γίνει.

Παράλληλα,η σημερινή απόφαση θα επηρεάσει και την μεταγραφική ενίσχυση , καθώς αν υποβιβαστεί οριστικά ο Λεβαδειακός, ο Ηλίας Κώτσιος, έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, μαζί με τον Μπάμπη Τεννέ.

 

To Top