ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μελισσάς μέσα, Ρόβας έξω και στροφή σε Καλαμαριά

Ένα μόνο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Άρη προπονήθηκε σήμερα, ενώ για αύριο το πρωί έχει δοθεί το ραντεβού του Νίκου Αναστόπουλου με όλους τους ποδοσφαιριστές του, ξεκινώντας στην ουσία την προπόνηση για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο οποίο επανέρχεται ο Πασχάλης Μελισσάς.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Για αύριο, Τετάρτη, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (12/03, 15:00) στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμαριάς επανέρχεται ο Πασχάλης Μελισσάς (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).

** Το γραφείο Τύπου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι πριν από την προπόνηση της Πέμπτης (10/03) θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day».

To Top