Με το βλέμμα στον… Άρη ο Πανσερραϊκός

Με 20 παίκτες και τον Τάντιτς να επιστρέφει στην αποστολή, ο Πανσερραϊκός πάει για τη νίκη-πρόκριση επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων, προκειμένου να συναντήσει τον Άρη!

Την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ήταν ένας από τους λόγους που δε μπόρεσαν να φέρουν τα πάνω-κάτω στην βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής, καθώς τους υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 στην έδρα του, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι.

Οπότε αν αναλογιστεί κανείς το τι έγινε τότε και τους λόγους που ο Πανσερραϊκός θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, υπάρχει κίνητρο νίκης στον αγώνα που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής(14:30) στο Δημοτικό γήπεδο.

Σε ακόμη μία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κυπέλλου οι δύο ομάδες συγκρούονται με φόντο… τον Άρη που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος(4-1 την Καστοριά το Σάββατο).

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και σε φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει εύκολα 5-0, αλλά σίγουρα άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα.

Επέστρεψε στην αποστολή ο Τάντιτς, 20αδα πήρε ο Βασιλακάκης

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής των “λιονταριών” ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επανήλθε ο Μπόζινταρ Τάντιτς. Εκτός έμειναν οι Περπερίδης, Πολυχρονίδης, Μπαντάκ, Καρακούτης, Γεωργιάδης, Δαγκούλης, Γιόβτσεφ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Παλιούρας, Μπίμπης, Δ.Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Καψάλης, Κασμερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κ.Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Κούτλας, Ρούτσης, Μουτεσίδης, Παπαστεργίου, Μπονέρης, Ασλανίδης, Πλιάγκας, Γκόγκας, Γαϊδαρτζής, Τάντιτς.

Πηγή: mikriliga.com

To Top