Με το βλέμμα στον ορισμό των διαιτητών με νωπή την αδικία κόντρα στον Ιωνικό

Με το βλέμμα στον ορισμό των διαιτητών για την 9η αγωνιστική με νωπή την αδικία κόντρα στον Ιωνικό για τον Άρη.

Ημέρα Πέμπτη, είθισται να ανακοινώνονται οι διαιτητές, ο Άρης φέτος έχει “καεί” πολλές φορές και περιμένει σήμερα να δει ποιοι θα σφυρίξουν και ποιοι θα είναι στο VAR, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι στο… γκρουπ που πήραν φέτος πολλά “σφυρίγματα”.

Οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση την περασμένη Κυριακή, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: “Μαζεύτηκαν πολλά κ. Μπαλτάκο. Να μη μιλήσουμε και για το Βόλο. Είναι προφανές ότι η πολιτική σας δεν αποδίδει. Οι εκφοβισμοί διαιτητών είναι παλαιομοδίτικες πρακτικές που δεν περνάνε. Πρέπει να αλλάξετε τακτική. Οι εποχές σας ξεπέρασαν. Ούτε οι επιλογές σας, σας δικαιώνουν. Με πιο κραυγαλέα αυτή του κ. Μπένετ. Η ελληνική διαιτησία διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο και πολύ φοβόμαστε ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Διότι μέχρι στιγμής δεν μας πείσατε ότι έχετε τον τρόπο και τη γνώση για να διορθώσετε τα «κακώς κείμενα»”.

Η συνέχεια θα φανεί στους ορισμούς και στο… χορτάρι, την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός με διαρροές προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα. Πόση υποκρισία…

To Top