ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το βλέμμα στο Διαιτητικό, τα… ρέστα του για τη δικαίωση

Την τρίτη νομική του μάχη δίνει σήμερα ο Άρης… Ενώπιον του Διαιτητικού δικαστηρίου παίζει τα… ρέστα του για τη δικαίωση μετά από δυο αποφάσεις σκάνδαλο από την ΕΠΟ, που έφεραν τον σύλλογο σε ακόμη πιο δυσχερή θέση, από αυτήν που δημιούργησαν τα δικά του λάθη τους τελευταίους μήνες.

Πέρα όμως από τις όποιες τρανταχτές αγωνιστικές και διοικητικές παραλείψεις είναι γεγονός ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι με το μέρος του Άρη και οι κιτρινόμαυροι ζητούν το… αυτονόητο: τη δικαίωση.

Ο Άρης προσέφυγε στο Διαιτητικό της ΕΠΟ με δυο δικόγραφα αιτήματα. Με προσφυγή και με αίτηση αναψηλάφησης και ζητάει να εξετάσει τα νέα στοιχεία που θεωρούν ότι υπάρχουν, ώστε να καταρριφθεί η αδικία και να μπει ο Άρης και δευτεραθλητές στη Γ΄εθνική στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Η προσφυγή του Άρη θα εκδικαστεί σήμερα το μεσημέρι. O χρόνος έχει εξαντληθεί, είμαστε στις 3 Σεπτεμβρίου και σε 24 ώρες θα γίνει τόσο η κλήρωση του κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος της Football League. Οι νομικοί του Άρη θα δώσουν την τελευταία μάχη και περιμένουν έστω και τώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη.

To Top