ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με το… δεξί για το “ντεμπούτο” του στην Δανία! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Παιχνίδια σαν το σημερινό (19:30) είναι από εκείνα που παραμονεύει ο κίνδυνος να χάσεις πολλά και να κερδίσεις ελάχιστα. Ο Άρης παίζει για πρώτη φορά στην Δανία, φιλοξενείται από τους Μπάκεν Μπέαρς και πρέπει να κερδίσει. Τελεία.

Η 9η αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την ευκαιρία στους κίτρινους να επιστρέψουν στις επιτυχίες μακριά από την Θεσσαλονίκη. Μετά τις δύο ήττες σε Νίμπουρκ και Φρανκφούρτη έχασαν πολύτιμο έδαφος για την μάχη των δύο πρώτων θέσεων, ήρθε και η εντός έδρας απώλεια με τη Μονακό να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση.

Ο Άρης πρέπει να κερδίσει σήμερα τους Μπέαρς, για να κάνει άλλο ένα βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση και να παραμείνει ζωντανός – έστω και με λίγες πιθανότητες – στην μάχη των δύο πρώτων θέσεων στον Α’ όμιλο.

Από το Όρχους έχουν περάσει Μονακό, Νίμπουρκ, Ναχαρίγια. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι “γκέλα” στην Δανία ισοδυναμεί με… βλακεία για τους κίτρινους, που παρά τα προβλήματά τους και παρά το ιδιαίτερο παιχνίδι των Μπέαρς, παραμένουν το ακλόνητο φαβορί για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Από τον Άρη εξαρτάται

Τα πράγματα θα γίνουν εύκολα στην Ceres Arena σήμερα, αν ο Άρης παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε στον αγώνα με τον Κολοσσό, στο δεύτερο ημίχρονο με τους Έλιος Σανς και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Κύμη.

Αμυντική συνέπεια με πρώτο δεδομένο την κυριαρχία στα ριμπάουντ, καλή κυκλοφορία της μπάλας και ξεκάθαρες επιλογές στην επίθεση για να μην δώσει στους Δανούς μέσα από εύκολα λάθη την δυνατότητα να τρέξουν, να κάνουν το παιχνίδι τους και να βρουν ρυθμό.

Ο Άρης έχει τους παίκτες για να πάρει αυτό που θέλει από τον σημερινό αγώνα στο Όρχους, να διευρύνει το σερί νικών του και σταδιακά να χτίζει την αυτοπεποίθησή του μέσα από καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

To Top