ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με το δεξί η Γιουνάιτεντ, “διπλό” επί της Έβερτον μετά από τρεις ισοπαλίες

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στα προηγούμενα ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε «ελεγχόμενα» με 0-2 της Έβερτον εκτός έδρας, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο στα τέλη του 2017 είχε ξεχάσει τι θα πει «νίκη» στην Premier League, καθώς προερχόταν από 3 σερί ισοπαλίες. Γι’ αυτό, ένα από τα New Year’s Resolutions της για το 2018 θα ήταν, προφανώς, το να επιστρέψει στα… ροζ φύλλα αγώνα.

Και, ω του ποδοσφαιρικού θαύματος, αυτό ακριβώς συνέβη: οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αντιμετώπιζαν εκτός έδρας την Έβερτον του πρώην αρχηγού της Γουέιν Ρούνεϊ, και ήθελαν να τον κεράσουν αγωνιστικό «πόνο».

Το πρώτο 45λεπτο του ματς ήταν από αυτά που συναγωνίζονται εύκολα σε επίπεδο βασανιστηρίου τα βραστά αυγά στη μασχάλη, καθώς δε βλεπόταν με τίποτα και οι ομάδες μετά βίας περνούσαν το κέντρο.

Το δεύτερο, ωστόσο, ήταν άλλου παπά (αναφορά λόγω των ημερών…) ευαγγέλιο: στο 51΄ ο Μάτα σούταρε δυνατά στο δοκάρι, στο 54΄ ο Πογκμπά – που χόρεψε νωρίτερα σπουδαία ζεμπεκιά εντός των 4 γραμμών – πάτησε στον Μαρσιάλ που λίγο έλειψε να σκοράρει και στην τρίτη του κλέφτη, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν- τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Μαρσιάλ στο 57΄ και 0-1.

Μετά το τέρμα το ματς μετατράπηκε σε μονόλογο της Γιουνάιτεντ, που έφτασε και σε δεύτερο (εξίσου όμορφο) γκολ με τον Λίνγκαρντ στο 81΄ να στέλνει συστημένη την μπάλα στα δίχτυα μετά από τρομερή ενέργεια.

To Top