Με το δεξί η πρωταθλήτρια Κ-17, επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ (photos)

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν για να φτάσουν κοντά στο πρώτο τους φετινό “τρίποντο”, ωστόσο οι μικροί πρωταθλητές της Κ-17 κατάφεραν να αποχωρήσουν νικητές από τη Σουρωτή επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “μικροί” του Τάσου Θέου, στον πρώτο τους αγώνα πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησαν το ρεπό τους) βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όμως χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ιγνατίδης και Χατζηβλασίου πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Μόλις στο 7′ οι “κίτρινοι” απείλησαν για πρώτη φορά την εστία των Ιωαννίνων με κεφαλιά του Ντουνιά, ενώ στο 16΄ο Σμυρλής απώλεσε μία ακόμα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Παρά το δυνατό ξεκίνημα του Άρη, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά φάση στο ματς κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με πλασέ του Πότση στο 26′ (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Τάσου Θέου ανέβασαν στροφές, και απείλησαν την εστία του Κολιοφούκα πάλι με τον Σμυρλή στο 57′. Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής του Άρη βοήθησαν σημαντικά την ομάδα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση στην αντίπαλη περιοχή και να φτάσουν τελικά στην ισοφάριση στο 72΄ με πλασέ του Ιγνατίδη (1-1). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Δημήτρης Χατζηβλασίου, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή, έπειτα από όμορφη σέντρα του Λαδόπουλου.

ΑΡΗΣ: Μαντζάρης, Στάτης, Χουζούρης (63′ Χατζηβλασίου), Ντουνιάς, Μπάμπης, Μουτζίκος (46΄Λαδόπουλος), Μηλιάτης, Σμυρλής (80′ Μαρινόπουλος), Ιγνατίδης, Τόπτσης (86′ Μπαξεβανίδης), Βασιλούδης (83΄ Καραμβαλάσης)

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Τσιρώνης, Ζωγράφος, Ταχιάς, Μάγκος, Σπαλιάρας, Πότσης, Φαρμάκης, Μπιστιόλης, Γιάκος, Λιάρος

To Top