ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στα… χέρια και καθαρό μυαλό ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Ο Άρης εξασφάλισε, δυο “στροφές” πριν το τέλος να πετύχει το μίνιμουμ των στόχων του φέτος, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη (συμμετοχή στο Europa Conference League).

Πλέον, με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στα… χέρια και με καθαρό μυαλό μπορεί να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Όπως είπε ο προπονητής του Άρη για τη νίκη και την μαθηματική έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη: “Για κάποιους ήταν αυτονόητο η Ευρώπη αλλά όχι κι εύκολο. Ηταν δύσκολο και είναι σημαντική επιτυχία η ομάδα να βγαίνει για 5η σερί χρονιά στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία της”.

Μέσα σε αυτό το κάδρο και ενώ σχεδόν…νομοτελειακά ο Άρης κάνει τα ίδια λάθη κάθε χρόνο, χωρίς να καταφέρει να αξιοποιήσει την έξοδο στην Ευρώπη, καλείται πλέον να προχωρήσει στην “επόμενη μέρα” με πιο σταθερά βήματα, αλλά και… γνώση από τα λάθη του παρελθόντος.

Με την τυπική λήξη της σεζόν, στις 14 Μαΐου, οι κιτρινόμαυροι με βασικούς ρυθμιστές τον μεγαλομέτοχο Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή Ρόμπερτ Παλίκουτσα καλούνται να πάρουν αποφάσεις για:

Α. Το θέμα του προπονητή. Εάν θα δοθεί “ψήφος εμπιστοσύνης” στον Τόλη Τερζή ή θα κινηθεί σε άλλη λύση η ομάδα.

Β. Ποιοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Γ. Ποιες μεταγραφές θα γίνουν.

To Top