Με το κίνητρο του Ολυμπιακού και το G/G στο Βερολίνο

Ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόβλημα της Παρασκευής (1/4).

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας γνωρίζει πως με νίκη στο ΣΕΦ θα εξασφαλίσει την 3η θέση στην κανονική περίοδο.

Στο ποδόσφαιρο, η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Στη Γερμανία, η Ουνιόν Βερολίνου και η Κολωνία υπόσχονται αγώνα με γκολ…

Η πλήρης ανάλυση της μπετ365

5205. Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:00)

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και με νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα εξασφαλίζει την 3η θέση. Έτσι και αλλιώς, η σεζόν είναι επιτυχημένη, αλλά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη για τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, έχουν ελπίδες ακόμα και για την κατάληψη της 2ης θέσης, κάτι που θα συμβεί αν κερδίσουν απόψε τους Καταλανούς και η Ρεάλ ηττηθεί από την Μπάγερν στη Μαδρίτη, την τελευταία αγωνιστική.

Πάντως, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με απουσίες στο ΣΕΦ, καθώς έχουν προκύψει αγωνιστικά προβλήματα και στους δύο «μονομάχους». Λόγω κινήτρου ο άσος έχει προβάδισμα σε απόδοση 1.98.

154. Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία (21:30)

Μεταφερόμαστε στο ποδόσφαιρο και τον αγώνα της Ουνιόν με την Κολωνία στο Βερολίνο. Οι γηπεδούχοι χάνουν ολοένα και περισσότερο έδαφος για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω της Bundesliga, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς (1-1-5). Οι φιλοξενούμενοι δίνουν και αυτοί τη μάχη τους για την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ βρίσκονται στο -4 από την 6η Χόφενχαϊμ.

Η Ουνιόν και η Κολωνία έχουν επιθετική φιλοσοφία και μπορούν να προσφέρουν παιχνίδι με γκολ. Ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.75.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top