ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το… μαχαίρι στα δόντια ο Άρης στην Τούμπα, με στόχο το προβάδισμα για την 2η θέση! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Άρη να αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει διαφορά, ενόψει των πλέι οφ, για την 2η θέση!

H ομάδα του Άκη Μάντζιου, καλείται να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού την περασμένη Πέμπτη από τον Ολυμπιακό και να αποδείξει για μία ακόμα φορά, πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι στο +1 από τον σημερινό τους αντίπαλο, ΠΑΟΚ, γι αυτό και η νίκη θα είναι άκρως σημαντική ενόψει των πλέι οφ. Τόσο για βαθμολογικούς. όσο και ψυχολογικούς λόγους.

Με 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες ο Άρης έχει 47 βαθμούς και είναι δεύτερος, πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 46, με απολογισμό 13-7-4.

Από 21 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται για ένα ακόμα ματς οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, ενώ ο Χουλιάν Κούεστα βρίσκεται στις επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης».

Ο Σιμόν Μάρτσινιακ από την Πολωνία θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα. Βοηθοί του πολύπειρου 40χρονου διαιτητή θα είναι οι Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστεβιτς, ενώ 4ος από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος. Χρέη VAR θα εκτελέσει ο επίσης Πολωνός, Πάβελ Γκιλ, με τον Θεόφιλο Μωϋσιάδη να είναι ο AVAR.

To Top