ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με το μαχαίρι στα δόντια! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Στις 7 το απόγευμα ό,τι κι αν έχει συμβεί εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδού πρέπει να μπει στην άκρη. Ο Άρης δεν έχει άλλη ευκαιρία. Οφείλει να παίξει για να μειώσει την σειρά με την ΑΕΚ σε 2-1, να μείνει “ζωντανός” για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, παίζοντας κόντρα σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή μειονέκτημα εμφανιστεί.

Ο Άρης έχασε τον πρώτο αγώνα στο Παλέ όταν χαλάρωσε πιστεύοντας ότι η ΑΕΚ δεν θα αντιδρούσε από το -16. Έχασε τον δεύτερο αγώνα με κόντρα διαιτησία ενώ γύρισε από το -18. Είναι καιρός να μην βάλει αγωνιστικές δικαιολογίες, είναι καιρός να μπει και να παίξει όπως έπαιζε μέσα στη χρονιά.

Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό διότι οι κίτρινοι όντως μπήκαν με όχι καλή ψυχολογία στη σειρά επειδή ακριβώς βγήκαν τρίτοι με 20 νίκες και έπρεπε να παίξουν πάλι για να βγουν τρίτοι, ενώ έφτασαν να διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έως και το 36ο λεπτό, όμως αυτοί είναι οι κανονισμοί.

Η ΑΕΚ προσέφερε στους κίτρινους απλόχερα το επιπλέον κίνητρο. Οι προκλήσεις, οι θεατρινισμοί, η κακή συμπεριφορά των παικτών της “Ένωσης” έχουν ενοχλήσει και είναι καιρός να δείξουν οι παίκτες του Πρίφτη πόσο τους έχουν ενοχλήσει.

Ο Άρης ακόμα και με το 0-2 εις βάρος του παραμένει μια ομάδα που είναι καλύτερη από την ΑΕΚ σε συνοχή, σε χημεία, σε αυτοματισμούς, σε προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ έχει περισσότερο ταλέντο σε ατομικό επίπεδο και επί της ουσίας αυτό εκμεταλλεύτηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια.  Του Μπράουν μέσα στο Παλέ και του Σάκοτα μέσα στο ΟΑΚΑ. Οφείλει να προτάξει την αμυντική λειτουργία του ο Άρης, την ενέργεια, το πάθος και από εκεί να βρει εύκολα καλάθια, καλές επιλογές στην επίθεση και να φτάσει στο 2-1, που αλλάζει άρδην όλη την σειρά, πρωτίστως ψυχολογικά. Και σήμερα, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές, στο χέρι του Άρη είναι…

To Top