ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το μυαλό αποκλειστικά στην πρεμιέρα με ΟΦΗ ο Άρης, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση!

Εβδομάδα… πρωταθλήματος, μετά από σχεδόν τρεις μήνες! Από σήμερα, οι ομάδες της Super League μπαίνουν και πάλι σε τροχιά επανέναρξης, μετρώντας αντίστροφα για την πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέι άουτ αντίστοιχα.

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο (6/6, 21:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον ΟΦΗ, με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αξιοποιήσουν τα ματς του πρωταθλήματος, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου, όταν θα οριστούν αρχικά οι ρεβάνς των ημιτελικών.

Στόχος φυσικά είναι και η καλύτερη δυνατή θέση στην διαδικασία των πλέι οφ, όμως επειδή έχει επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη, το βάρος πέφτει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες μέρες, δεν τίθεται θέμα για το ποιοι θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα της Κρήτης το Σάββατο. Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Χαβιέ Ματίγια (είχε αποβληθεί με την ΑΕΚ), όλα δείχνουν πως ο Γερμανός θα δείξει και πάλι την εμπιστοσύνη του στην 11άδα που τράβηξε το κουπί μέσα στο 2020, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο θα δοθούν και αρκετές ευκαιρίες από τον Γερμανό στα ματς των πλέι οφ, πολλές περισσότερες απ΄ότι στο παρελθόν.

Παίκτες όπως οι Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Σόουζα αλλά και οι νεαροί του ρόστερ (Μπακούτσης, Μπαγκαλιάννης, Τσαγκαλίδης) θα έχουν χρόνο συμμετοχής σε αυτές τις 10 αγωνιστικές.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς μετά το χθεσινό τους ρεπό, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να μπουν στην τελική ευθεία του αγώνα.

Οι Νίκο Μαρτίνες (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Μάρτιν Τόνσο (ενοχλήσεις στο ισχιακό νεύρο) συνέχισαν το Σάββατο το ατομικό πρόγραμμα (ο Μαρτίνες έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό).

To Top