ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό σε ανανεώσεις, μεταγραφές αλλά και στο υπάρχον ρόστερ…

Σε διπλό ταμπλό “παίζει” μπάλα το τελευταίο διάστημα ο Αγγελος Χαριστέας που έχει το μυαλό του τόσο στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, όσο και στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις του, έστω και από το σπίτι. Αυτό που τους ζητά είναι να μην εφησυχάζουν, να ακολουθούν το πρόγραμμα εκγύμνασης που τους δίνεται από το τεχνικό τιμ, ενώ είναι εκεί για να λύσει στο όρια του εφικτού κάθε τους πρόβλημα.

Παράλληλα, όμως, είναι σε επικοινωνία και για τα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών. Προσπαθεί να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα το θέμα των ανανεώσεων, κρατώντας στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αυτούς που θεωρεί ο ίδιος μαζί με τον Μίχαελ Ένινγκ πως θα βοηθήσουν σημαντικά και του χρόνου, ενώ φροντίζει να κρατά “ζεστούς” τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Είτε επικοινωνώντας με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στην λίστα του, είτε με τους εκπροσώπους του, θέλει να δείξει πως το ενδιαφέρον γι αυτούς παραμένει έντονο, παρά τα όσα έχουν προκύψει με τον κορωνοϊό και υπάρχει στασιμότητα σε οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη.

 

To Top