ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στην Λάρισα ο Άρης για το δεύτερο σερί “τρίποντο”, ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος

Προετοιμασία… εξπρές για τον Άρη ενόψει Λάρισας την Τρίτη (16/1, 19:30) με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει σήμερα και την αποστολή.

Στην χθεσινή προπόνηση -μόλις μία μέρα μετά τον νικηφόρο αγώνα στην Ριζούπολη- οι ποδοσφαιριστές του Άρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη).

Γιοάν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια ακολούθησαν κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ισπανός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της- και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρόντες στην αποστολή του Άρη ενόψει ΑΕΛ, που θα ανακοινωθεί μετά την σημερινή μεσημεριανή προπόνηση.

Έτσι ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να σχηματίσει την 20άδα που θα οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Η άσχημη παρένθεση των τριών συνεχόμενων απωλειών, με την ισοπαλία στον ΠΑΣ και τις ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχει κλείσει οριστικά, με τον επόμενο στόχο του Άρη να είναι ένα νικηφόρο σερί, που θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια.

 

 

 

To Top