ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το… μυαλό στην Νέα Σμύρνη ο Άρης για το δεύτερο σερί “διπλό” το Σάββατο

Ο Άρης αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική τον Πανιώνιο εκτός έδρας και το γεγονός πως το ματς είναι Σάββατο δεν του επιτρέπει να έχει μία μέρα ξεκούρασης αυτή την εβδομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” θα ξεκινήσει επί της ουσίας από σήμερα, καθώς χθες όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα προπονήσει την ομάδα του σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στην Νέα Σμύρνη, εκεί όπου θέλει να πετύχει το δεύτερο “διπλό” στην πάγκο της ομάδας, μετά την Ξάνθη, στο ντεμπούτο του.

Τα δύο ματς που ακολουθούν, με Πανιώνιο (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός) είναι παιχνίδια… must win για τον Άρη πριν “κατέβει” στην Αθήνα για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Αστέρας είναι στο -2 από τον Άρη και όπως είναι κατανοητό γίνεται λόγος για δύο ομάδες που δεν έχουν πιθανότητες, εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μία σοβαρή εικόνα.

Στόχος του Άρη δεν είναι μόνο η είσοδος στα play offs ως 6ος, αλλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες θα “κουβαλούν” τους βαθμούς αυτούς στο “μίνι” πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

To Top