ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στον Ατρόμητο για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Σε ρυθμούς… Κυπέλλου Ελλάδας από σήμερα ο Άρης, καθώς την Πέμπτη (6/2, 19:00) υποδέχεται τον Ατρόμητο για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, στα προημιτελικά του θεσμού.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες, θέλοντας ένα αποτέλεσμα που θα τον χρίσει ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, ενόψει του επαναληπτικού σε μία εβδομάδα.

Το θετικό για τον Γερμανό τεχνικό, είναι πως θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με εξαίρεση των τραυματία, Μπράουν Ιντέγε.

Όλοι οι υπόλοιποι, μετά από αρκετό καιρό, θα είναι στην διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχει άλλος τραυματισμός ή τιμωρία ποδοσφαιριστή. Σημαντικό για έναν Άρη που δεν είχε την δυνατότητα να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο. Συν τις άλλοις, χθες, απουσίασαν οι Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ, που δηλώθηκαν για να εκτίσουν την τιμωρία τους, οπότε πήραν σημαντικές “ανάσες” ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στις δύο διοργανώσεις.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος του φετινού Άρη και την Πέμπτη, μαζί με την μαζική παρουσία του κόσμου, πρέπει να γίνει το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

 

 

 

To Top