ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό από σήμερα ο Άρης, ξεκινάει την προετοιμασία του για ΟΑΚΑ

Μετά το χθεσινό χαλάρωμα, την επομένη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες του Άρη ανεβάζουν από σήμερα ρυθμούς ενόψει ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκού.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος λογικά δεν θα έχει στην διάθεσή του για δεύτερο σερί ματς τον Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει πλήρως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, που ακολουθεί του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση για τον Άρη, που σε τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε τον πρώτο του, χθες στην Λάρισα, στο δεύτερο φετινό του ματς. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν το Σάββατο το θετικό αποτέλεσμα για να έχουν από νωρίς μία βαθμολογική διαφορά.

Ο Άρης βίωσε το προηγούμενο διάστημα την δική του κρίση, καθώς άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα, ενώ σε ίδια κατάσταση φαίνεται να είναι πλέον και ο Παναθηναϊκός, μετά την χθεσινή ισοπαλία, καθώς τα δημοσιεύματα θέλουν την καρέκλα του προπονητή να… τρίζει.

To Top