«Με το περίπτερο μας στη ΔΕΘ θα καταλάβουν ότι στην πόλη υπάρχει μόνο Άρης»

O έφορος δημοσίων σχέσεων της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Μισιρλής μίλησε μεταξύ άλλων για το περίπτερο της ΚΜΑ στη ΔΕΘ, για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, για τα βιντεάκια που θα προβληθούν και τους χορηγούς που θα βάλουν τα χρήματα για τις εκδηλώσει

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικά στην παρουσία της ΚΜΑ στη ΔΕΘ: «Μετά από ένα διάστημα τριών ετών, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ αποφάσισε να παραβρεθούμε στη ΔΕΘ. Το περίπτερό μας θα βρίσκεται κάτω από τον πύργο του ΟΤΕ. Από την πλευρά της ΧΑΝΘ, είναι το καλύτερο σημείο. Οι περισσότεροι επισκέπτες θα περάσουν από εκεί. Δεν είναι το περίπτερο της ΚΜΑ, αλλά όλου του Άρη. Έχουμε καλέσει πάραπολύ κόσμο. Αθλητικούς φορείς, επιμελητήρια, παλιούς προέδρους, αθλητές  κτλ. Θέλουμε να δώσουμε ένα στίγμα στην πόλη του θεού, του Άρη. Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας για να καταλάβουν ότι σε αυτήν την πόλη υπάρχει μόνο Άρης. Έχουμε βρει χορηγούς, γιατί δε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε χρήματα από το ταμείο μας. Έχουμε ετοιμάσει πάρα πολλά πράγματα, βίντεο, γιγαντοοθόνες κτλ».

 

Για τα βιντεάκια και το περιεχόμενό τους, είπε: «Το ένα θα ξεκινήσει από το 1914 και θα τελειώσει στο 1950. Το δεύτερο θα είναι 1950-1980 και το τρίτο θα είναι 1980 ως σήμερα. Το δεύτερο βίντεο θα είναι καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και οπαδικό κομμάτι. Θέλουμε να παρουσιάσουμε όλη την ιστορία του Άρη, να νιώσουμε όλοι ένα ρίγος. Το πρώτο θα το επιμεληθεί ο Βασίλης Κεχαγιάς, γνωστός δημοσιογράφος της πόλης. Θέλουμε να το προβάλουμε σε όλα τα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

 

Για το ότι όλα τα χρήματα που χρειάζονται θα τα βάλουν οι χορηγοί, ανέφερε: «Όλα τα χρήματα θα τα βάλουν οι χορηγοί, γιατί δε θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα των μελών της ΚΜΑ από τα ταμεία μας. Να μείνει το ποσό μας ανέγγιχτο».

 

Για τις άλλες προσφορές που θα υπάρχουν, τόνισε: «Επειδή η ΚΜΑ δε μπορεί να πουλήσει, έχουμε έρθει σε συνεργασία με την ΠΑΕ και ΚΑΕ. Θα μπορεί να γίνει αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Θα υπάρχουν διάφορα γκάτζετ, σημαιούλες, μπαλόνια που θα μοιράζουμε στον κόσμο. Θέλουμε να παραμιλάει η ΔΕΘ για τον Άρη. Όλος ο Άρης θα στεγαστεί εκεί μέσα, όχι μόνο η ΚΜΑ. Όλος ο κόσμος του Άρη είναι καλεσμένος. Να μάθουν όλοι τι εστί Άρης».

 

Για το αν θα περάσουν και παίκτες από τις ομάδες του Άρη από εκεί, σημείωσε: «Φυσικά. Δε ξέρουμε για το μπάσκετ γιατί εκείνη την εποχή θα γίνεται η προετοιμασία στη Φλώρινα, θα προσπαθήσουμε να είναι εκεί ο θρύλος, Νίκος Γκάλης, θα είναι η ποδοσφαιρική ομάδα, το τμήμα βόλεϊ, θα καλέσουμε τον Άρη Γρηγοριάδη, τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, όλοι θα περάσουν από εκεί. Θα τους δει ο κόσμος, θα φωτογραφηθεί. Θα είναι ένα φανταστικό περίπτερο. Θέλουμε να πετύχουμε να υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη, αν και είναι δύσκολο».

 

Για το πότε θα γίνουν τα εγκαίνια, είπε: «Μάλλον πηγαίνουν για 10 Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να βρίσκεται ο Γιάννης Μπουτάρης. Του απευθύναμε πρόσκληση. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα τους καλέσει όλους. Ο στίβος, η πυγμαχία, όλοι θα παρελάσουν από εκεί. Ο Άρης είναι ενιαίος, όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός ή ο μπασκετικός».

 

Για τον πιτσιρικά που βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή με την Καλλονή, ανέφερε: «Μας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο 9χρονος Πολυχρόνης. Αποφασίσαμε να τον τιμήσουμε κατά κάποιον τρόπο και αν δώσει και ένα μάθημα στο παιδί ότι δε μπορεί να φεύγει μόνος του. Την επικρίνουμε την κίνηση, θα του δώσουμε να καταλάβει ότι ο Άρης είναι μια τεράστια οικογένεια, θα του δώσουμε διαρκείας και θα τον κάνουμε μέλος της ΚΜΑ. Το κυριότερο είναι θέλουμε να του δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να ακούει τους γονείς του. Δε προτρέπουμε σε κανέναν να το κάνει».

 

Στη συνέχεια είπε κάποια πράγματα γενικότερα για το κοινωνικό προφίλ της Λέσχης: «Θέλουμε να τονίσουμε καταρχήν να τονίσουμε ότι δε θα παρέμβουμε ποτέ στα αγωνιστικά της ομάδας. Για το κοινωνικό προφίλ, άνοιξε η τράπεζα αίματος. Μαζεύουμε ρούχα γιατί βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο. Σε συνεργασία με τον δήμο και την εκκλησία ετοιμάζουμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε όσους έχουν ανάγκη».

 

Για το πώς αντιμετωπίζει η ΚΜΑ το κακό ξεκίνημα της ομάδας και τι στάση κρατάει, τόνισε: «Κάνουμε υπομονή. Ο Αρειανός είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Έχουμε βιώσει πολλές καταστάσεις. Πιστεύουμε ότι όλα θα λυθούν για το καλό όλων. Κανείς δε θέλει να περάσουμε αυτά που περάσαμε πέρυσι. Κάνουμε υπομονή και πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Για αυτά τα θέματα είναι αρμόδια η διοίκηση. Εμείς δε παίζουμε μπάλα, ούτε οι φίλαθλοι».

To Top