Με το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ στον εισαγγελέα!

Μπορεί στην τελευταία συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Δημήτρης Ηλιάδης, να ξεκαθάρισε ότι παράλληλα με το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να διενεργήσει ξεχωριστό έλεγχο σε βάθος, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες (εφόσον προκύψουν οικονομικές ατασθαλίες) σε όσους δημιούργησαν τα χρέη των 32 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ακόμη και στην συγκεκριμένη περίπτωση η παρέμβαση του εισαγγελέα είναι και τεχνικά και ουσιαστικά εφικτή.

Όπως σημειώνει σήμερα το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού και επιβεβαιώνεται και επί της ουσίας, το τελικό πόρισμα που αναμένει η Κοινωνία Μελών Αρη μπορεί να φτάσει μέχρι το γραφείο του εισαγγελέα, εφόσον στον φάκελο εμπεριέχονται «ευρήματα» ποινικά κολάσιμης διαχείρισης ή ατασθαλιών. Δηλαδή εφόσον υπάρξουν παρατυπίες σε θέματα ΦΠΑ και ΙΚΑ, τότε αυτομάτως η όλη υπόθεση θα προωθηθεί στον αρμόδιο οικονομικό εισαγγελέα.

Η ΝΕΧΙΑ βάσει νόμου και από τη στιγμή που ελέγχεται από το ίδιος το κράτος, οφείλει να προωθήσει τον φάκελο αυτόν μέχρι τον εισαγγελέα, ώστε να υπάρξει διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσους έχουν συμμετείχαν στην γιγάντωση του οικονομικού χρέους της κίτρινης ΠΑΕ! 

Ουσιαστικά, δηλαδή, η ΚΜΑ όχι μόνο θα γίνει απλά γνώστης του ελέγχου, αλλά θα έχει και ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις, που θα «τρέξουν» από την εταιρία η οποία τον διενεργεί (εδώ και ένα χρόνο), όντας υποχρεωμένη να στείλει τα στοιχεία του φακέλου στη δικαιοσύνη για διαλεύκανση.

Οι επόμενες ημέρες, μέχρι τις σχετικές ανακοινώσεις, αναμένονται με μεγάλη αγωνία, σε ένα θέμα, όπου έχει εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου, περιμένοντας να ριχθεί άπλετο φως στην οκταετία 2004-2012…

To Top