ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το… σπαθί του υποψήφιος MVP του Φλεβάρη ο Μαντσίνι!

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ντάνιελ Μαντσίνι, ιδιαίτερα μέσα στον Φεβρουάριο, τον έφεραν ως υποψήφιο για τον κορυφαίο παίκτη της Λίγκας μέσα στον μήνα. Και όχι άδικα… Ο Αργεντίνος είναι με το… σπαθί του υποψήφιος για MVP, δίνοντας ουσία στον Άρη και καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο 25χρονος επιθετικός μέσα στον περασμένο μήνα έπαιξε και στα έξι παιχνίδια του Άρη βασικός: ΑΕΚ (2-1), Βόλο (0-2), ΠΑΣ Γιάννινα (0-2), ΠΑΟΚ (0-0), Ατρόμητο (3-0) και Αστέρα Τρίπολης (2-0). Κορυφαία βέβαια εμφάνισή του, αυτή κόντρα στον Ατρόμητο, όταν πέτυχε τα δυο γκολ του Άρη από τα τρία συνολικά, κάτι που είχε να κάνει παίκτης του Άρη εδώ και 14 μήνες στο πρωτάθλημα και πάνω από 20 μήνες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ο προηγούμενος παίκτης του Άρη που είχε πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν ο Φακούντο Μπερτόλιο στις 19 Δεκεμβρίου 2020, ΟΦΗ – Άρης 0-3. Εντός έδρας είχε να πετύχει παίκτης του Άρη δύο γκολ από τις 6 Ιουνίου 2020, Άρης – ΟΦΗ 3-1 με δύο γκολ του Μπρούνο Γκάμα.

Χωρίς αμφιβολία, ο Μαντσίνι πραγματοποιεί την κορυφαία του χρονιά με την φανέλα του Άρη, έχοντας πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και γενικά παρουσιάζοντας μια σταθερά καλή αγωνιστική εικόνα, έχοντας καταγράψει ήδη 27 παιχνίδια.

To Top