ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με το υπάρχον ρόστερ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Άρης συνεχίζει την αναζήτηση του έκτου ξένου παίκτη, όμως θεωρείται δεδομένο πως κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, το προσεχές Σάββατο (05/11, 15:45) στο “Nick Galis Hall”, θα παραταχθεί με το υπάρχον ρόστερ και χωρίς κάποια προσθήκη στη σύνθεσή του. 

Η έρευνα του Γιάννη Καστρίτη δεν έχει σταματήσει εδώ και βδομάδες, όμως για διάφορους λόγους οι “κίτρινοι” δεν έχουν βρει ακόμη αυτό που θέλουν. Ο 40χρονος προπονητής επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη, που θα διαθέτει αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και θα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, σε ό,τι έχει να κάνει με την αμυντική της λειτουργία. Αυτός μπορεί να είναι σμολ φόργουορντ, μπορεί να είναι και combo γκαρντ, αλλά προς το παρόν η αγορά -πλην κάποιων εξαιρέσεων- δεν προσφέρει τις περιπτώσεις, με τις οποίες ο Άρης θα ήταν σε θέση να ασχοληθεί σοβαρά.

Ο τεχνικός των “κίτρινων” έχει δηλώσει αρκετές φορές πως η ομάδα δεν θα εντάξει στο ρόστερ της έναν παίκτη, απλά για να έχει έκτο ξένο παίκτη στο ρόστερ της, αλλά θα πρέπει να γίνει μια κίνηση ουσιαστική, η οποία θα την ενισχύσει σημαντικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι θα βιαστεί να κάνει την τελική του επιλογή, πριν εντοπίσει πραγματικά, κάτι που θα αποτελέσει μια ένεση ποιότητας στην ομάδα.    

To Top