Με το combo του ΑΠΟΕΛ και τα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ»

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας αναβλήθηκαν λόγω της τραγωδίας με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Στην Κύπρο υπάρχει ντέρμπι στο Κύπελλο, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα. Στo FA Cup Αγγλίας η Γουέστ Χαμ… τεστάρει τον επαγγελματισμό των παικτών της Γιουνάιτεντ, που λίγες μέρες πριν κατέκτησαν το Λιγκ Καπ.

Αναλυτική αξιολόγηση του betsson casino live

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (18:00)

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος εντός έδρας με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο (8-1-0), βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και στοχεύει στο νταμπλ. Η Ομόνοια είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχει χάσει με 2-1 στο πρώτο εντός έδρας ματς (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Μεγάλο ντέρμπι, με κοινή έδρα, ωστόσο υπάρχει λογικό φαβορί και είναι οι τυπικά γηπεδούχοι. Θα ποντάρουμε στο 1.85 του συνδυαστικού 1Χ & Over 1,5.

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ (21:45)

Με την ψυχολογία στα ύψη η Γιουνάιτεντ, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, το πρώτο της τρόπαιο μετά από 6 χρόνια, οι παίκτες πιστεύουν όλο και περισσότερο στο πλάνο του κόουτς Τεν Χαχ. Κύπελλο τώρα («μονό» ματς με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί), με το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ, να ακολουθεί. Απέναντί της η Γουέστ Χαμ που έχει αποτύχει στο πρωτάθλημα (μάχεται για την παραμονή) και ψάχνει διάκριση στη διοργάνωση. Θα επιχειρήσει να της βάλει δύσκολα, εμείς θα ποντάρουμε στο 1.80 του G/G.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top