Με το G/G στο «Χόθρονς» και τη φορμαρισμένη Βίσλα Πλοκ

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Γουότφορντ στο «Χόθορνς». Αμφότερες άρχισαν με θετικό τρόπο τη σεζόν 2022/23 και θέλουν να παραμείνουν αήττητες στην Τσάμπιονσιπ. Στην Πολωνία, η απόλυτη μέχρι στιγμής, Βίσλα Πλοκ, επιδιώκει το 4 στα 4 απέναντι στη Μίεντζ Λέγκνιτσα.

Στοίχημα Eurobasket: Πλησιάζει σιγά-σιγά η έναρξη

1159. Βίσλα Πλοκ – Μίεντζ Λέγκνιτσα (20:00)

Η Βίσλα Πλοκ βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση και έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς του πολωνικού Πρωταθλήματος με γκολ 10-1. Η Μίεντζ Λέγκνιτσα έχει μία ισοπαλία και μία ήττα σε δύο παιχνίδια και δεν έχει γευθεί ακόμα της χαρά της νίκης.

➥ Η Βίσλα Πλοκ έχει το μομέντουμ, η Μίεντζ παίζει ανοιχτά και δεν κλείνεται στην άμυνα, οπότε η ανώτερη γηπεδούχος θα βρει τον τρόπο για να σκοράρει. Ποντάρισμα στο σημείο 1 σε απόδοση 1.75.

1174. Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ (22:00)

Η Γουέστ Μπρομ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίντλεσμπρο στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ (1-1) και θέλει να εκμεταλλευτεί το «Χόθορνς» προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την άνοδο μέχρι το τέλος. Η Γουότφορντ είναι εκ των φαβορί για τον προβιβασμό και στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0.

➥ Είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες του Πρωταθλήματος και η τιμή σχεδόν διπλασιάζει σε περίπτωση που σκοράρουν αμφότερες.

Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.98.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν | 21+

To Top