ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με τρία ματς από τις 26 Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να υπάρχει ρυθμός…

Ο φετινός Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του στα τέλη του Αυγούστου, έναν μήνα μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου, έδωσε το πρώτο του επίσημο ματς, απέναντι στον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Από τότε, έχει παίξει άλλα… δύο ματς!

Αναβλήθηκε μία φορά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Χαρίλαο Τρικούπη (24/10) και στη συνέχεια, στις 10 Νοεμβρίου έπαιξε απέναντι στον Ηρακλή, παιχνίδι που επίσης είχε αναβληθεί δύο φορές!

Αυτά είναι τα ματς που έπαιξε ο μπασκετικός Άρης μέχρι σήμερα. Αναβλήθηκαν οι αγώνες του με Παναθηναϊκό και Λαύριο, ενώ χθες υπήρξε ενημέρωση ότι δεν θα γίνει ούτε αυτός κόντρα στην Λάρισα.

Ο επόμενος αγώνας δεν έχει προγραμματιστεί, αλλά θα είναι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, πιθανότατα την 12η Δεκεμβρίου!

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, όπου συμμετέχουν οι διεθνείς Φλιώνης και Μιλόσεβιτς, ολοκληρώνονται στις 29 Νοεμβρίου, με το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου να είναι διαθέσιμο για να… φιλοξενήσει μερικούς αναβληθέντες αγώνες ή ακόμα και να μεταφερθεί εκεί ολόκληρη η 6η αγωνιστική.

Ναι μεν ο Άρης έχει χρόνο για δουλειά περισσότερη μπροστά του, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να βρει σε καμία των περιπτώσεων ρυθμό στο παιχνίδι της.

To Top