ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Τρίκαλα αύριο οι «κιτρινόμαυρες»

Με τη νίκη να είναι επιτακτική, οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη υποδέχονται αύριο στις 15:00 στο γήπεδο της Τριανδρίας τον ΑΟ Τρικάλων.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Με μια απογευματινή προπόνηση στις 5/2/2015 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Τρικάλων, που θα γίνει στις 7/2/2016 στις 15:00 στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας,στον οποίο θα αγωνιστούν και οι 4 ξένες ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ,οι δύο Κύπριες η Χαρά Νεοφύτου και η Κυριακή Βασιλείου και οι δύο Σερβίδες η Anica Plecic και η Jasna Djordjevic.

Η προπονήτρια του ΑΡΗ η Suzana Stanojevic μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου,Ξένια Κυριάκη,Αλεξάνδρα Γιαμαλή,Ευαγγελία Μαντατζή,Αναστασία Μίχου,Χαρά Νεοφύτου,Ρία Κολλήγα,Εύα Αργυροπούλου,Μιχαέλα Παράσχου,Αναστασία Σπυριδωνίδου,Ευαγγελία Σύραλη,Κυριακή Βασιλείου,Άννα Κωνσταντινίδου,Ελένη Τσιακλίδου,Κέλλυ Τσιτσιά,Jasna Djordjevic,Anica Plecic,Ιωάννα Καλογεροπούλου,Χριστιάνα Βήκα».

To Top