Με τρεις Αντετοκούνμπο και χωρίς Κουφό η προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει στην λίστα. Μαζί κα τα αδέρφια του Θανάσης και Κώστας, ενώ εκτός βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Κώστας Κουφός.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (2/7) τους 18 παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προεπιλογή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ενισχύσουν κι οι παίκτες που δεν συμμετείχαν στα παράθυρα λόγω της Ευρωλίγκα, ενώ από τη δεξαμενή των παικτών που χρησιμοποίησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στα “παράθυρα”, θα βρίσκονται οι Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, παρών θα είναι ο Γιάννης Μπουρούσης. Από τον χώρο του ΝΒΑ μέσα είναι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κώστας Κουφός, το όνομα του οποίου απουσιάζει για μία ακόμη φορά (σ.σ.: τελευταία του παρουσία στο Προολυμπιακό της Ιταλίας, το καλοκαίρι του 2016).

Αναλυτικά τα 18 ονόματα ανά θέση:

Γκαρντ: Καλάθης, Σλούκας, Μάντζαρης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Αθηναίου, Κόνιαρης

Φόργουορντ: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Βασιλόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Σαλούστρος

Σέντερ: Μπουρούσης, Παπαγιάννης.

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 24/7 και το μεγαλύτερο μέρος της θα γίνει στην Αθήνα, με εξαίρεση την εβδομάδα 5-11/8 οπότε και η ομάδα θα μεταβεί στην Κρήτη για διεθνές τουρνουά με αντιπάλους τον Ιράν και την Ουγγαρία.

Θα ακολουθήσει το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» στις 16,17 και 18 Αυγούστου με αντιπάλους Ιταλία, Τουρκία και Σερβία και στιε 21/8 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Κίνα με πρώτο σταθμό την πόλη Σουτσόου (Suzhou) και συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους Ιορδανία, Κίνα και Τουρκία ή Σενεγάλη.

To Top