Με “τριάρα” συνέχισε ο Άρης, δυο γκολ, δυο δοκάρια η Δημητρίεβιτς!

Με “τριάρα” συνέχισε ο Άρης, επικρατώντας της Προοδευτικής Περάματος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι από το ξεκίνημα. Στο 12′μετά από εκτέλεση κόρνερ της Δημητρίεβιτς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η ίδια παίκτρια είδε και πάλι το δοκάρι να σταματάει σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, για να απαντήσει στις ευκαιρίες των «κίτρινων» η Προοδευτική με ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ της Ράπτη που εξουδετέρωσε η Γαβριηλίδου με τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού.

Ο Άρης πήρε προβάδισμα (1-0) στο 21′ με τη Δημητρίεβιτς να νικάει με δυνατό σουτ τη Συμεωνίδη, ενώ η ίδια παίκτρια έκανε το 2-0 στο 41′ με κεφαλιά «ψαράκι» έπειτα από σέντρα της Κοκοβιάδου.  Οι παίκτριες της Προοδευτικής έχασαν τη συγκέντρωσή τους, ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου η Κοκοβιάδου με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από τις αντίπαλες εστίες.

Διαιτησία: Αργυρός (Κεσίσογλου-Αρέστης)

ΑΡΗΣ (Ε. Κολλήγα): Γαβριηλίδου, Γεωργαντζή, Τσακλίδου, Κατηρτζίδου, Γιάννου (65′ Τσιγκελίδου), Τζόρτζεβιτς, Ματατζή (55′ Μίμη), Χαμαλίδου (75′ Τσιτσιά), Κοκοβιάδου, Χατζηνικολάου (70′ Παντελιάδου), Δημητρίεβιτς

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη (72′ Οικονομίδη), Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα (50′ Μήτα), Μιχαηλίδου (46′ Σκούρου), Πελεκούδα, Ράπτη (54′ Τσιούρη), Ντόκου, Μπάσκα

To Top