ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τσάρτερ ομάδα και κόσμος για το Τελ Αβίβ! Όλες οι πληροφορίες

“Κλείδωσε” η πτήση τσάρτερ για ομάδα και κόσμο για το Ισραήλ. Η ΠΑΕ Άρης, με ανακοίνωση της θέλησε να δώσει διάφορες πληροφορίες για την πτήση προς το Τελ Αβίβ, για τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι.

Αναλυτικά:

Ενόψει του πρώτου αγώνα με την Maccabi Tel Aviv για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, που θα γίνει στο Tel Aviv την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου, η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι:

– Η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Tel Aviv με πτήση charter. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί (08:30) της Τετάρτης (03/08) και η επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

– Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Tel Aviv με το charter της ΠΑΕ Άρης μπορούν να απευθυνθούν στο -συνεργαζόμενο με την ΠΑΕ- ταξιδιωτικό πρακτορείο SYNTHESIS GROUP και στον κ. Γεράσιμο Βινιεράτο (για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 1029929 & [email protected] ).

– Το κόστος της εκδρομής (απαραίτητο το διαβατήριο) ξεκινάει από τα 750 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

Διαμονή σε ξενοδοχείο (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ενώ για όποιον θέλει μονόκλινο το κόστος αυξάνεται), μετακινήσεις από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (03/08), από το ξενοδοχείο στο γήπεδο (04/08) και από το γήπεδο στο αεροδρόμιο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ταξιδιωτική ασφάλιση και εισιτήριο αγώνα.

– Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων στο charter όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Tel Aviv θα πρέπει να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

– Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να διευκρινίσει -και να τονίσει- ότι εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ θα συμμετάσχουν στην οργανωμένη εκδρομή της ΠΑΕ.

To Top