Με υπογραφή… Μπομπαντίγια κατήφορος χωρίς τέλος (video)

Δεν έχει τέλος ο φετινός κατήφορος για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στο Λεβερκούζεν, μοιάζει με παρένθεση, έπειτα από το νέο κάζο… αυτή τη φορά στο «Signal Iduna Park», όπου η Άουγκσμπουργκ δραπέτευσε με το «χρυσό» 1-0.

Η ομάδα του Κλοπ αν και ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και πέτυχε γκολ, που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Ομπαμεγιάνγκ, «κάθισε» σταδιακά και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βάιντσιρλ έκαναν τη ζημιά με τον Μπομπαντίγια να τους βάζει σε θέση οδηγού στο 50’. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στο ματς νούμερο 100 στην Bundesliga, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει μαζί με τους συμπαίκτες του το «σοκ» και πέρασαν αρκετά λεπτά ανεκμετάλλευτα. Το παιχνίδι «ξαναζωντάνεψε» έπειτα από την αποβολή του Γάνκερ στο 64ο λεπτό. Η Ντόρτμουντ προσπάθησε, όμως τα γεμίσματα που έγιναν στην περιοχή εξουδετερώνονταν εύκολα από τον Μάνιγκερ και τους αμυντικούς του, που κράτησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το «διπλό».

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Λεβερκούζεν, που έφυγε με το «τρίποντο» από το Βερολίνο επικρατώντας 1-0 κόντρα στην Χέρτα. Χρυσός σκόρερ για τις «ασπιρίνες», που πέταξαν εκτός 4άδας την Σάλκε, ήταν ο Κισλινγκ.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για το Αμβούργο στην έδρα της Πάντερμπορν. Οι «δεινόσαυροι» πέρασαν… αέρα με σκορ 3-0 και βγήκαν μετά από αρκετές αγωνιστικές από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντική επικράτηση και για την Βέρντερ Βρέμης, που έφυγε με τη νίκη 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Όρθια έμεινε η Στουτγκάρδη του Χουμπ Στέφενς στην Κολωνία, 0-0.


Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Τρίτη, 3/2 (21:00)

Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 1-1
(67′ Ρόμπεν – 72′ Φουρλάνος)

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 1-0
(23′ Χέρμαν)

Ανόβερο-Μάιντς 1-1
(26′ Μπριάντ – 77′ Σότο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 1-1
(58′ Άινερ – 88′ Ντε Μπρούιν)

Τετάρτη, 4/2 (21:00)

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 0-1
(50′ Μπομπαντίγια)

Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης 1-2
(34′ Μπίτσαξιτς – 8′ Ντι Σάντο, 52′ Μπαργκφρέντε)

Χέρτα Βερολίνου-Λεβερκούζεν 0-1
(49′ Κίσλινγκ)

Κολωνία-Στουτγκάρδη 0-0

Πάντερμπορν-Αμβούργο 0-3
(2′ Φαν ντερ Φάαρτ, 72′ Γιάνσεν, 90+1′ Στίμπερ)

To Top