Με υπογραφή Ουάρντα, ο Βόλος 2-1 τα Γιάννενα

Με πρωταγωνιστές τους Μπαριέντος (γκολ, ασιστ) και Ουάρντα (γκολ, κερδισμένο πέναλτι) ο Βόλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και… έπιασε τον Άρη στην κορυφή με 10 βαθμούς. Με γκολάρα ο Παμλίδης άνοιξε το σκορ.

Μόλις στο 3′ και πιο συγκεκριμένα ύστερα από 134 δευτερόλεπτα ο Παμλίδης με πολύ ωραίο γυριστό άνοιξε το σκορ και αυτόματα ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει βρει πρώτος δίχτυα σε όλα τα φετινά του επίσημα παιχνίδια (3χ3). Ο νεαρός φορ υποδέχθηκε με το στήθος τη «γλυκιά» σέντρα του Σιόντη, την έστρωσε ωραία στον εαυτό του και την έστειλε στα δίχτυα.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό ο Βόλος έμεινε ψηλά, ενώ ο ΠΑΣ έδειχνε διατεθειμένος να δώσει χώρο και να ψάξει κάποια αντεπίθεση και το παιχνίδι παίζονταν στο δικό του μισό. Οι γηπεδούχοι λοιπόν μετέφεραν εκεί, δημιούργησαν ορισμένες «μικροευκαιρίες» και στο 56′ έφτασαν στην ισοφάριση. Δευτερόλεπτα πριν ο Μαρτίνες με φανταστική ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε και έκανε τη σέντρα για τον Ουάρνα, που πήρε την κεφαλιά και η μπάλα αποκρούστηκε από το χέρι του Σάλιακα. Ηταν μία φάση, πάνω-κάτω, καρμπόν με εκείνη του 23′ όπου ακυρώθηκε το τέρμα του Αιγύπτιου, αλλά αυτή τη φορά καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών και ο Μπαριέντος ευστόχησε από την άσπρη βούλα.

Πλέον ο Βόλος είχε τη «στιγμή» και συνέχισε να απειλεί. Στο 65′ μάλιστα «έφτασε» μια… ανάσα από το 2-1, όταν μετά από κεφαλιά του Περέα ο Δουβίκας κατέβασε την μπάλα και την έστρωσε στον Μαρτίνες, ο οποίος όμως από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή πλάσαρε πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη.

Μέχρι που φτάσαμε στο 77′, όταν ο Ουάρντα έκανε πάλι του… κεφαλιού του. Αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος, καθώς «νίκησε» τον Παντελάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη. Πλέον οι γηπεδούχοι είχαν κάνει την ανατροπή και στην «εξίσωσή» τους μπήκε ο όρος «διαχείριση». Στο φινάλε πρόσεξαν τα «μετόπισθέν» τους, ο ΠΑΣ πήρε μέτρα και θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 88′, όταν η κεφαλιά του Ελευθεριάδη πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο το φινάλε βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ακόμη μία νίκη.

To Top