Με υπογραφή Ρονάλντο η Ρεάλ, ασταμάτητη η Ντόρτμουντ (videos)

Η τιτανομαχία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ είχε «βασιλική» κατάληξη. Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πλήγωσε με γκολ την πρώην ομάδα του, παίκτη-κλειδί τον Μόντριτς και καθοριστική στιγμή την αποβολή του Νάνι (56′), η Ρεάλ επικράτησε 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ», στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όχι μόνο ανέτρεψε το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη, αλλά και το 1-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει στο 48′ με το αυτογκόλ του Ράμος. Μόντριτς (66′) και Ρονάλντο (69′) τα γκολ-«χρυσάφι» για τους Μαδριλένους.

Μάντσεστερ Γ. (Αλεξ Φέργκιουσον): Ντε Χέα, Ράφαελ (87′ Βαλέντσια), Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Κάρικ, Κλέβερλι (73′ Ρούνεϊ), Νάνι, Γκιγκς, Ουέλμπεκ (81′ Γιανγκ), Φαν Πέρσι.

Ρεάλ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα (59′ Μόντριτς), Φάμπιο Κοεντράο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Ντι Μαρία (45′ Κακά), Ρονάλντο, Εζίλ (71′ Πέπε), Ιγκουαϊν.

 Tριάρα της Ντόρτμουντ

* Έχει ταβάνι ή όχι η φετινή Ντόρτμουντ;

Οι Γερμανοί έχοντας ως προίκα το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού, διέλυσαν με 3-0 την Σαχτάρ μέσα στο «Βεστφάλεν» και πήραν πανηγυρικά την πρόκρισή στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξαιρετική παράσταση για τους πρωταθλητές, που παραμένουν αήττητοι στην φετινή διοργάνωση και πέρασαν στους «8» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και το… όνειρο παραμένει ζωντανό!

Φελίπε Σαντάνα (31’), Γκέτσε (37’) και Μπλαστσικόφσκι (59’) τα γκολ της Ντόρτμουντ.

To Top