Με φοβερό Σαλάχ, περίπατος (0-4) της Λίβερπουλ

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της και επικράτησε της Μπόρνμουθ με και περιμένει πλέον το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Ξαναβρήκε τον περσινό του καλό εαυτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ ( 25΄, 48΄, 77΄). Μάλιστα, μετά την νίκη κόντρα στα «κεράσια», οι «κόκκινοι» έκαναν το κορυφαίο ξεκίνημα στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ να έκανε απλά τα βασικά, αλλά στο δεύτερο με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας πέρασε σαν αέρας από το Vitallity. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ευτύχισε να προηγηθεί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο 25΄. Ο Φιρμίνιο εξαπέλυσε ένα δυνατό μακρινό σουτ υποχρεώνοντας τον Μπέγκοβιτς σε μια ασταθή επέμβαση, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Σαλάχ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την Λίβερπουλ, καθώς στο 48΄ και πάλι ο Σαλάχ απλοποίησε πολύ τα πράγματα, καθώς πέτυχε το 2-0 με εξαιρετική ατομική ενέργεια. Μετά από αυτό το γκολ, οι «κόκκινοι» έβγαζαν πιο μεγάλη σιγουριά στο παιχνίδι τους και στο 68΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Ρόμπερτσον σέντραρε από αριστερά και ο Κουκ στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά από το τρίτο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ,ωστόσο ο Σαλάχ είχε να προσφέρει στην ομάδα του ακόμα ένα γκολ. Ο «Φαραώ», αφού πέρασε και από τον Μπέγκοβιτς, πλάσαρε σε κενή εστία για το 4-0.

Πλέον, η Λίβερπουλ πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λίγκ και περιμένει τι θα γίνει στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς (83′ Ρίκο), Άκε, Κουκ, Φράνσις, Φρέιζερ, Λέρμα, Σέρμαν, Στάνισλας (83′ Μινγκς), Μπρουκς (65′ Μουσέ), Κινγκ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (65′ Λαλάνα), Σαλάχ, Φιρμίνο (81′ Χέντερσον), Σακίρι (65′ Μανέ)

To Top