Με φουλ τακτική και στημένες φάσεις ο Απόλλων Σμύρνης έτοιμος για τον Άρη

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παραταχθεί για δεύτερη φορά με τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του στο αποψινό (20:30) παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Στην πρώτη του παρουσία, ο Ιταλός δεν μπόρεσε να φέρει και τη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς ήρθε 0-0 το ματς με τον Ιωνικό, αλλά το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά ο Απόλλωνας δεν δέχθηκε γκολ.

Ο Φέστα έκανε λόγο στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις στο παιχνίδι, κάτι που ελπίζει σήμερα να μην συμβεί, και να δυσκολέψει περισσότερο, το ομολογουμένως δύσκολο έργο που έχει στη Θεσσαλονίκη. Από την αποστολή απουσιάζει και πάλι ο Βέρχουλστ και ο τιμωρημένος Τσιλούλης.

Στην τελευταία προπόνηση πριν η αποστολή ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, ο Ιταλός κόουτς έριξε το βάρος στην τακτική και στις στημένες φάσεις, δοκιμάζοντας δύο σχηματισμούς. Το 4-3-3 και το 4-4-2.

Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους εξής: Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Τουτουατίμα, Άλβες, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Μια πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-3-3 είναι με τον Κότσαρη κάτω από την εστία, τους Μπαξεβανίδη, Ντομίνγκες, Άλβες και Τουτουαρίμα στην τετράδα της άμυνας, τους Σλίβκα, Φατιόν και Κάστρο στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, τους Σαχλί και Παμλίδη στα “φτερά” και τον Ντάουντα στην κορυφή της επίθεσης.

To Top