Με… φόρα από “εξάρα” η Ρόμα κόντρα στον Άρη

Χωρίς τον τραυματία Φραντσέσκο Τότι , αλλά με βασικό -και αναντικατάστατο- τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ρόμα συνέτριψε με 6-0 την τέταρτης κατηγορίας Λίζεν στο τελευταίο της φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Οι «τζιαλορόσσι», που υποδέχονται την προσεχή Κυριακή τον Άρη στο Ολίμπικο σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας, ξεκίνησαν την αναμέτρηση με άκρως απειλητικές διαθέσεις, δείχνοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό την υπεροχή τους έναντι των Αυστριακών αντιπάλων τους.

Τον χορό των γκολ για τους Ρωμαίους άνοιξε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ματία Ντέστρο, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο 9ο λεπτό. Στο 19′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ στην κίνηση (2-0), ενώ στο 20′ ο Οσβάλντο «έγραψε» με πέναλτι το 3-0.

Στο 60′ ο 21χρονος Ιταλός, ανέβασε το δείχτη του σκορ 4-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρίκ. Στο 77′ ήταν η σειρά του Νίκο Λόπεζ να χριστεί σκόρερ με εντυπωσιακό σουτ στο «γάμα» από τα 25μέτρα (5-0). Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε πάλι ο Οσβάλντο στο 77′ σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι Ζντένεκ Ζέμαν επιλέγοντας ένα 4-4-3 ξεκίνησε το ματς με τους Λόμποντ, Πίρις, Κάσταν, Μπουρντίσσο, Ταντέι, Ντε Ρόσσι, Ταχτσίδη, Πιάνιτς, Λαμέλα, Ντέστρο και Οσβάλντο, ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ακόμη οι Προιέτι Γκάφι (τερματοφύλακας), Ρομανιόλι, Μαρκουίνιο και Νίκο Λόπεζ.

 

To Top