ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με φόρα από το Γιούροκαπ, αλλά χωρίς… παραζάλη, έτοιμος για την 8η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης θέλει να χρησιμοποιήσει την φόρα που έχει από τη νίκη επί της Μπάνβιτ και γενικότερα το τελευταίο σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον σωστό τρόπο σήμερα (17:00) απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών στο Αλεξάνδρειο και να φτάσει στην όγδοη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το έργο των κίτρινων δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο Άρης δεν θα έχει ξανά στο ρόστερ του τον Βασίλη Ξανθόπουλο και τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει άπαντες και πάλι να είναι σε ετοιμότητα, όπως ακριβώς ήταν με την Μπάνβιτ. Δεν υπάρχει χώρος για να υποτιμηθεί κανείς αντίπαλος, ούτε στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.

Ο Απόλλωνας έρχεται να παίξει χωρίς τον Δημήτρη Βεργίνη, αλλά με το δίδυμο στην περιφέρεια Ντίλαρντ – Σάντλερ σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ υπάρχει και η προσθήκη του Τζαουαρά που θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πατρινοί προέρχονται από νίκη επί του ΠΑΟΚ στην έδρα τους, προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το άσχημο ξεκίνημα και είναι αλήθεια ότι έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον αγώνα με το Λαύριο, γιατί αυτό τους ενδιαφέρει, την επόμενη βδομάδα στην έδρα τους. Αυτό το στοιχείο τους κάνει ίσως και πιο επικίνδυνους, διότι δεν υπάρχει κανένα άγχος, καμία πίεση αποτελέσματος και θα παίξουν πιο ελεύθερα.

Ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρός, αποφασισμένος και συγκεντρωμένος, να ελέγξει τον αγώνα μέσα από την άμυνα, τον έλεγχο των ριμπάουντ και να επιβάλει το παιχνίδι του για να φτάσει στην όγδοη νίκη, που την έχει ανάγκη όσο τίποτα στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην κορυφή.

To Top