ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με… φόρα για το πρώτο “τρίποντο” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Μετά τη νίκη στα Χανιά επί του Κισσαμικού και την ματσάρα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης με την ψυχολογία αυτή τη φορά υπέρ του, υποδέχεται σήμερα (15:00, PRESSARIS LIVE) την Καλλονή, με μοναδικό στόχο την πρώτη του εντός έδρας νίκη για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, στο δεύτερο ματς στο “σπίτι” του.

Σούπερ αποδόσεις για το Άρης-Καλλονή μέσα από τη Stoiximan! Παίξε τώρα!

Ο Νίκος Αναστόπουλος, γνωρίζει ότι δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στην ομάδα του να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στην κορυφή, καλύπτοντας σιγά σιγά το χαμένο έδαφος από τις δύο “γκέλες” στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Eκτός αποστολής έμεινε για μία ακόμα φορά ο ανέτοιμος Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ ο Μανώλης Τζανακάκης δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο και επίσης δεν υπολογίζεται. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Νίκος Καράμπελας, Δημήτρης Ανάκογλου και Χρήστος Μπούρμπος.

Η αποστολή του Άρη: 

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Μπούρμπος, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Χαριτωνίδης.

To Top