ΜΠΑΣΚΕΤ

Με… φόρα και αγώνες στα πόδια του, πιάνει άμεσα δουλειά στον Άρη ο Γκάλινατ

Με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ θα συνεχιστούν από σήμερα (8/9) οι προπονήσεις του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έφτασε χθες (7/9) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη θα υποβληθεί το πρωί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Όπως δήλωσε χθες, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, έπαιξε σε περίπου 30 αγώνες στο κινέζικο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό και δεν θα είναι πρόβλημα γι’ αυτόν το γεγονός ότι έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στα δύο φιλικά με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, πραγματοποιώντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους.

Μοναδική απουσία για τον προπονητή του Άρη είναι πλέον αυτή του Σίλβιο Ντε Σόουζα, ο οποίος θα αφιχθεί, εφόσον πάνε όλα σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή (10/9) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο θα μεταβεί απευθείας στο “Nick Galis Hall”, προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα κόντρα στους Βούλγαρους.

To Top