Με… φόρα και στο Καυταντζόγλειο! (PRESSARIS-LIVE, 16:30)

Εμφάνιση ανάλογη -και ακόμα καλύτερη- της πρεμιέρας σκοπεύει να πραγματοποιήσει σήμερα ο Άρης (PRESSARIS LIVE, 16:30) που “φιλοξενείται” από τον Καμπανιακό στο Καυταντζόγλειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Οι “κίτρινοι” που ουσιαστικά θα αγωνίζονται… εντός έδρας, καθώς το γήπεδο αναμένεται να “κιτρινίσει”, ενώ δεν είναι και η φυσική έδρα του Καμπανιακού, στοχεύουν σε ξεκίνημα ανάλογο με αυτό της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Καστοριά- συνοδευόμενο δηλαδή από ένα γρήγορο τέρμα-ώστε να ζευγαρώσουν με άνεση τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Τέσσερα νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην αποστολή του Άρη για τον σημερινό αγώνα με τον Καμπανιακό στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Ο λόγος για τους Καρατζιοβαλή, Φερνάντες, Γκίνο και Χιντασέλι.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από 18 παίκτες. Αναλυτικά: Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής και Συμεωνίδης.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Kαρατζιοβαλής, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Λιόλιος, Γκίνο, Γκόλιας, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Καπνίδης και Ρένια.

Πιθανή ενδεκάδα Καμπανιακού: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Ρακαβίνας, Γαβανάς, Δουρμούζης, Αντωνιάδης, Υψηλός, Χρήστου, Κουντουράς και Προβατίδης

To Top