Με φόρα ο Κύργιος, έκλεισε θέση στο ντέρμπι με Μεντβέντεφ (video)

Ο Νικ Κύργιος επικράτησε 2-0 σετ του Σεμπάστιαν Μπαέζ για τον 1ο γύρο του National Bank Open στο Μόντρεαλ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε μία συναρπαστική μάχη.

Tην 7η συνεχόμενη νίκη του και 13η στα 14 τελευταία ματς που έχει δώσει στο tour, πέτυχε ο Νικ Κύργιος ο οποίος συνεχίζει τις επιβλητικές του εμφανίσεις στα τουρνουά της Αμερικανικής Ηπείρου.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα, επικράτησε 6-4, 6-4 του Σεμπάστιαν Μπαέζ για τον 1ο γύρο του National Bank Open στο Μόντρεαλ, μια νίκη που τον φέρνει αντιμέτωπο με το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου στο 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης.

“Δεν έχω παίξει σπουδαίο τένις στο παρελθόν στο Μόντρεαλ, οπότε ήθελα να βγω εκεί έξω σήμερα και να κλείσω το παιχνίδι κόντρα στον Μεντβέντεφ. Θα έχει πολύ πλάκα. Θέλω απλά να δημιουργήσω κάποιες καλές αναμνήσεις στο Μόντρεαλ” είπε ο Κύργιος.

Το Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και βρέθηκε να προηγείται με 5-1 games. Παρά την προσπάθεια του Μπαέζ να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του εναρκτήριου σετ, ο Κύργιος σέρβιρε επιτυχημένα για το προβάδισμα. Στο 2ο σετ, ένα break ήταν αρκετό για τον Ελληνοαυστραλό ώστε να φτάσει στη νίκη μετά από 1 ώρα και 25 λεπτά και πλέον ολόκληρη η τενιστική υφήλιος περιμένει το μεγάλο ντέρμπι με τον Μεντβέντεφ που θα γίνει την Τετάρτη (20:00GR).

 

 

To Top