Με φόρα, σε Γουίμπλεντον και Σκανδιναβία!

Ακόμη μετρούν κέρδη όσοι… άκουσαν το Betarades.com και πόνταραν στην ισοπαλία, αλλά και στο ακριβές αποτέλεσμα 0-0, στην αναμέτρηση Αγγλία – Ιταλία. Πανηγυρικά δικαιώθηκαν όμως και οι χθεσινές προτάσεις για εκπλήξεις, σε Σουηδία και Νορβηγία, γι’ αυτό συνεχίζουμε με… φόρα, βάζοντας πλέον στο «μενού» και το Γουίμπλεντον!

Το φημισμένο τουρνουά τένις του Λονδίνου ξεκινά και οι απογευματινές προτάσεις είναι η νίκη – έκπληξη του Όλιβερ Γκόλντινγκ απέναντι στον Ιγκόρ Αντρέεφ (ενδεικτική απόδοση 3,50), αλλά και το «over 34 γκέιμ» στην αναμέτρηση Νικολάς Αλμάγκρο – Ολιβιέρ Ροχούς (ενδεικτική απόδοση 1,79).

Για όσους πάλι δεν… ζουν χωρίς ποδόσφαιρο, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές από την Σκανδιναβία. Η κύρια πρόταση της ημέρας είναι το «διπλό» στην αναμέτρηση Χάκα – Γιβάσκιλα για το φινλανδικό πρωτάθλημα (ενδεικτική απόδοση 1,77 με draw no bet).
Ωστόσο, υποσχέσεις για κέρδη αφήνουν και οι προτάσεις του Betarades.com για σύστημα με περιθώρια λάθους αλλά και «μπόμπες» με υψηλές αποδόσεις, από τη Φινλανδία και τη Β’ Σουηδίας.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top