ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με φόρα στην τελική φάση το ανδρικό πόλο!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από την ανδρική ομάδα πόλο που περνάει με άνεση στην τελική φάση με στόχο την άνοδο στη Β΄Εθνική.

Αποφασισμένη δείχνει η ανδρική ομάδα πόλο του Α.Σ.ΑΡΗΣ να διεκδικήσει την άνοδό της, αφού στην προκριματική φάση των ομίλων της Γ’ Εθνικής δίνει τα σχετικά δείγματα γραφής.

Έχοντας πάρει τον πρώτο αγώνα με τον Εθνικό στα χαρτιά με 5-0, λόγω μη εμφάνισης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, η ομάδα του ΑΡΗ επικράτησε με το εντυπωσιακό 16-1 του Μακεδονικού. Τα γκολ σημείωσαν οι Μαρκόπουλος (4), Χαραχλές (1), Μυλωνάς (3), Νικολάου (2), Βοριας (1), Κριτσιάνης (1), Περπερίδης (4).

Στην τρίτη αγωνιστική, κόντρα στον ΠΑΣ Φοίβο το σκηνικό παρόμοιο: 18-4 υπέρ του Α.Σ. ΑΡΗΣ με γκολ των Μαρκόπουλου(1), Χαραχλέ (1), Μυλωνά (1), Νικολάου (6), Βορια (1), Περπερίδη (3), Κώστα (4) και Παυλίδη (1).

Στον σημερινό (10/7) πρωινό αγώνα κόντρα στη Νεάπολη, ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι η δυναμική του δεν ανακόπτεται με τίποτα. Σκορ 16-3 με γκολ των Μαρκόπουλου (3), Παυλίδη (1), Χαραχλέ (1), Μυλωνά (3), Νικολάου (4), Κώστα (2), Κριτσιάνη (1) και Πόποβιτς (1).

Στις 18:00, στον τελικό του ομίλου, η ομάδα αγωνίζεται κόντρα στον Κ.Ο. Ξάνθης και περιμένει τον κόσμο του ΑΡΗ να την στηρίξει με την παρουσία του.

Πηγή: arisac.gr

To Top