ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με Χάγκινς στην Τουρκία ο Άρης!

Ο Τζαμέλ Χάγκινς πήρε εξιτήριο από την κλινική που νοσηλεύτηκε, ξεπέρασε εν πολλοίς την ίωση, που “χτύπησε” και τους Οκάρο Γουάιτ και Μιχάλη Πελεκάνο σε πιο ήπια μορφή, και θα ακολουθήσει την αποστολή για την Τραπεζούντα!

Η ΚΑΕ Άρης ανέφερε στην επίσημη ενημέρωσή της: “Ο Άρης στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του Eurocup, όπου την Τετάρτη 14/10 θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία την Trabsonspor Medical Park BK.

Σήμερα Δευτέρα (12/10) οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν μία προπόνηση, στο «Nick Galis Hall». Ο Τζαμέλ Χάγκινς πήρε εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλεύτηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που του στέρησε τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός σέντερ θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τουρκία. Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (13/10) για την Τραπεζούντα, στην οποία θα φτάσει μέσω Κωνσταντινούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα με τον Χάγκινς αντιμετώπισαν, σε πιο ήπια μορφή, ο Οκάρο Γουάιτ και ο Μιχάλης Πελεκάνος. Οι δύο καλαθοσφαιριστές του Άρη επίσης θα ταξιδέψουν κανονικά στην Τουρκία”.

To Top