ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με χατ τρικ της Γεωργαντζή του Άρη έριξε “τεσσάρα” η Εθνική Κορασίδων ποδοσφαίρου!

Ιδανική αρχή… Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Εθνική Κορασίδων ποδοσφαίρου τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Η Ελλάδα επιβλήθηκε με 4-0 του Μαυροβούνιου στο γήπεδο της Ναυπάκτου την Πέμπτη (6/10) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου παίζοντας μάλιστα πολύ καλή μπάλα.

Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ιφιγένεια Γεωργαντζή του Άρη, η οποία πέτυχε χατ τρικ.

Το σκορ άνοιξε για την «γαλανόλευκη» στο 7’ με κεφαλιά της Γεωργαντζή για να ακολουθήσουν άλλα δύο δικά της γκολ με πανομοιότυπο τρόπο (διαγώνια σουτ από το ύψος της περιοχής) στο 32’ και στο 40’.

Το τελικό αποτέλεσμα για την Εθνική Κορασίδων διαμόρφωσε στο 79’ με σουτ έξω από την περιοχή η Καραπέτσα.

Η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα, πάντως, να πετύχει και άλλα τέρματα, μετρώντας στο ενεργητικό της και δύο δοκάρια σε σουτ της Δρακωνάκη στο 28’ και σε σουτ της Χριστοδουλου στο 65’.

Στα δυσάρεστα, ωστόσο, είναι ότι η Γεωργαντζή, χτύπησε στον ώμο της, έγινε αναγκαστική αλλαγή και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις…

Με την Εθνική έπαιξαν και οι άλλες δυο αθλήτριες του Άρη Τσιακλίδου και Κωνσταντινίδου.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Πριόνας): Νάση, Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα, Τσιακλίδου (63′ Κωνσταντινίδου), Πούλιου, Γεωργαντζή (50′ λ.τρ. Ακριβούλη), Δρακωνακη (75′ Κοπέλου), Στράντζαλη).

* Επόμενο ματς της Εθνικής Κορασίδων είναι με τη Μάλτα το Σάββατο (8/10) στις 16.00 στο Παμπελοποννησιακό.

* Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Σουηδία νίκησε 3-0 την Μάλτα.

To Top