Με χορηγό στη φανέλα θα πάει στην Πυλαία! Συμφωνία με την American Genetics!

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Άρη για χορηγία στην φανέλα της ομάδας και μάλιστα το… ντεμπούτο της νέας φανέλας θα γίνει στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Χορηγός θα είναι η American Genetics.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η εταιρεία AMERICAN genetics από σήμερα θα είναι χορηγός και της φανέλας (ένδυσης) της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας και για την επόμενη περίοδο.

Η AMERICAN genetics είναι μια ελληνο-ιταλική εταιρεία έρευνας και σποροπαραγωγής υβριδίων καλαμποκιού και ποικιλιών μηδικής και σόγιας. Παράγει αυστηρά μη μεταλλαγμένους σπόρους. Eχει δύο κέντρα έρευνας στη Β. Ιταλία, στο Μπέργκαμο και στη Βιτσέντζα, δύο στην Β. Ελλάδα, στις Σέρρες και στα Γιαννιτσά, ένα στην Κύπρο και ετοιμάζει το έκτο κέντρο έρευνας στην Τουρκία. Παράγει σπόρους στη Βιτσέντζα, στα Σέρβια Κοζάνης και τη Λάρισα. Έχει εμπορική παρουσία σε 23 χώρες σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αφρική και Ιαπωνία και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Σπύρος Ανδριώτης Α.Ε. (americangeneticsinc.com)”.

 

To Top