ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ψηλά το κεφάλι ο Άρης, έκανε υπερβάσεις στο κύπελλο κόντρα και στη διαιτησία

Ο Άρης πάλεψε χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο του το επέτρεψαν οι διαιτητές, αλλά και οι δυνάμεις του, καθώς ήταν εμφανές ότι η βενζίνη στο ρεζερβουάρ είχε τελειώσει, με τους παίκτες να έχουν ξοδέψει και τα τελευταία αποθέματα ενέργειας, έπειτα από ένα τόσο απαιτητικό εικοσαήμερο.

Η τελική διαφορά στις βολές (30-9) υπέρ της αθηναϊκής ομάδας μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν. Ήδη στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του αντιπάλου είχαν εκτελέσει 19 βολές έναντι μόλις δύο (!) των κιτρινόμαυρων (μία εύστοχη ο Τολιόπουλος και μία άστοχη του Σταρκ). Αυτά φυσικά δεν ήταν μόνο τα διαιτητικά λάθη, με τους “γκρι” να προστατεύουν τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας μεγάλη φθορά, με τα φάουλ (συνολικά 28 σε όλο το παιχνίδι στους παίκτες του Άρη).

Ακόμη κι έτσι όμως η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν παραδόθηκε. Έπεσε με ψηλά το κεφάλι, ηρωϊκά μαχόμενη και αξίζει μόνο περηφάνια για την παρουσία της στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πετύχει μια σειρά από υπερβάσεις, όπως ανέφερε χθες και ο προπονητής του Άρη και μετά από τη διακοπή, η οποία είναι “βάλσαμο” για την ομάδα, την περιμένουν νέες προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, στις οποίες θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη, ώστε να κλείσει τη σεζόν, όσο πιο πετυχημένα γίνεται.

To Top