ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με ψυχή και τσαμπουκά! Άρης να… γουστάρεις και σπουδαία νίκη (3-2) με ανατροπή επί της ΑΕΚ!

Με ψυχή και τσαμπουκά! Άρης να… γουστάρεις και σπουδαία νίκη (3-2) με ανατροπή επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Κ19 της Superleague 1.

H ομάδα επέστρεψε στη δράση μετά από επτά μήνες απραξίας, λόγω κορονοϊού, με τον καλύτερο τρόπο, νικώντας με 3-2 την ΑΕΚ στο γήπεδο της Πυλαίας στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να χάνουν στο 17′ με 0-2 με τους παίχτες του Κώστα Καζάνα να ισοφαρίζουν με τα γκολ του Τσιπούρα (πέναλτι) και του Σπαρτιάτη στο 24′ και στο 32′ αντίστοιχα.

Το 2ο ημίχρονο είχε χαμηλότερο ρυθμό με τον Άρη όμως να βρίσκει τέρμα στο 71ο λεπτό πάλι με τον Τσιπούρα και να ολοκληρώνει μια τεράστια ανατροπή.

Μάλιστα στο 85 λεπτό υπήρξε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τον Σαλιάρη να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Ο Άρης βρίσκεται στην 4η θέση με 16 βαθμούς αλλά και με 2 ματς λιγότερα από τον 1ο Ολυμπιακό που έχει 21.

Αρης (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης, Σάιμπερτ (85′ Κιουρτσίδης) Βασιλόπουλος, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Σπαρτιάτης (59′ Τεμερτζόγλου) Κριμιτζάς, Τσακιρίδης (85′ Τσαπακίδης) Τσιπούρας (70′ Βασιλείου) Αλτιντζής (46′ Δασκαλάκης)

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης, Ματζουρανάκης, Τσιόκρης (77′ Μπέσης) Πάπα, Ρουκουνάκης,  Κορομηλάς (77′ Μιχόπουλος) Τσαρούχας (70′ Χριστόπουλος) Κοσίδης.

 

To Top