ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η σημασία της σημερινής φιλικής αναμέτρησης με τα Τρίκαλα…

Σε διαδικασία “μονταρίσματος” θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Άρης του Δημήτρη Σπανού, που θέλει άμεσα να πετύχει δύο πράγματα: να μπουν στο… κλίμα οι παίκτες του και να βρουν την απαραίτητη αγωνιστική “χημεία” μεταξύ τους.

Η αυριανή (20:00) εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, πρόκειται να έχει τις ιδιαιτερότητές της, καθώς ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” γνωρίζει ότι απέναντί του θα έχει μία ομάδα, που υπό προϋποθέσεις ίσως πρωταγωνιστήσει φέτος, ενώ πάντα μία κόντρα με τον Άρη, έστω και φιλική, τους δίνει τεράστιο κίνητρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα δοκιμάσει… ενδεκάδα -εν μέρει- πρωταθλήματος, καθώς στις βασικές του επιλογές θα επιλέξει ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής, έχουν κερδίσει για τα καλά, μία θέση στα πρωταρχικά του πλάνα. Συν, του ότι δεν θα βιαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές, θέλοντας να αφήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές να παίξουν περισσότερο χρόνο μαζί, ώστε σιγά-σιγά να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο φιλικό, πρόκειται παράλληλα να δώσει μία πολύ καλή ευκαιρία στους παίκτες του Άρη, να… θυμηθούν και πάλι, πόσο δύσκολο θα είναι το φετινό πρωτάθλημα και φυσικά με γνώμονα αυτό, να δουλέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα τώρα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στα επίσημα ματς.

To Top