ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ψυχολογία και πίστη ο Άρης για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Τούμπα (PRESSARIS LIVE – 20:00)

Με ψυχολογία και πίστη ο Άρης κατεβαίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ για την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Τούμπα (PRESSARIS LIVE – 20:00).

Ο Άρης βρίσκεται στο +7 από τον Βόλο και την 6η θέση αι δεν κρύβει κανείς μέσα  στην ομάδα την καλή ψυχολογία.

“Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση! Έχουμε διαφορά επτά βαθμών από τον Βόλο, που είναι καλή για εμάς, αλλά δεν έχει κριθεί οριστικά κάτι. Θέλουμε να νικήσουμε και τον ΠΑΟΚ και μετά τον Βόλο εντός έδρας και τότε θα πούμε ότι κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο”, είναι η δήλωση του Μάρβιν Πίρσμαν που καταγράφει την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων, ενώ την ίδια ώρα υπογραμμίζεται ότι “Δεν υπάρχει χρόνος να χαλαρώσουμε. Μας το είπε ο προπονητής μας, είναι αλήθεια. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, πρώτο αυτό με τον ΠΑΟΚ, που είναι σημαντικό και για εμάς, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας”.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Οντουμπάτζιο, ενώ “μετρούν” μια επιστροφή αυτή του Λούκας Ρουπ, ο οποίος δίνει το παρών μετά από δυο μήνες.

Η αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως αναμενόταν δεν θα υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Ίνγκασον για το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αουγκούστο, ο οποίος μετά την ΑΕΚ θα χάσει και το ντέρμπι με τους κίτρινους, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Αντρέ Ρικάρντο και Κούρτιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζεϊνέλ Ζεϊνέλοφ και Ακίφ Εμιρέλι. Τέταρτος ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), VAR ο Καμάλ Ουμουντλού και AVAR ο Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου

To Top