Με ψυχολογία υπό του μηδενός στο ΣΕΦ και στόχο να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί…

Με την ψυχολογία υπό του μηδενός θα παραταχθεί σήμερα (16.05, ΝΕΡΙΤ) ο Άρης στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα ήθελε πολύ να βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη ή την Πυλαία, αλλά η “αυτοκτονία” στη Ρόδο τον έφερε στην έβδομη θέση και απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Ο αντικειμενικός στόχος των κίτρινων σήμερα είναι να παρουσιάσουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στον Ολυμπιακό, να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο “μέσα” στο παιχνίδι, ώστε στο φινάλε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για κάτι καλύτερο από αυτό.

Είναι δύσκολο να… συνέλθει μια ομάδα μετά από ένα στραπάτσο, όπως αυτό του Άρη στη Ρόδο, που… χάρισε την 6η θέση στον ΚΑΟΔ, όμως όλοι οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά και σε ποσότητα και σε ποιότητα, σήμερα και σε επίπεδο ψυχολογίας υπερτερούν οι γηπεδούχοι, όμως οι παίκτες του Μίλαν Μίνιτς οφείλουν να δώσουν ότι έχουν μέσα στο παρκέ για να τιμήσουν την φανέλα και την δική τους προσπάθεια μια ολόκληρη χρονιά. Αδίκησαν τους εαυτούς τους πολλές φορές, το πλήρωσαν, αλλά έστω και απέναντι στον Ολυμπιακό, οφείλουν να δώσουν τα πάντα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μίνιτς, που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μιλάει για απουσίες με τέτοιο ρόστερ…

 

To Top